مــ المصرى ــيدو المدير العام
عدد الرسائل : 868 العمر : 38 الموقع : https://shlla.yoo7.com/ العمل/الترفيه : طالب بكلية هندسة قسم كهرباء اتصالات المزاج : مشغول الجنس : السكن : من بيتنا تاريخ التسجيل : 05/04/2008
| موضوع: اسباجتى بالمأكولات البحريه الأحد مايو 04, 2008 4:45 am | |
| اسباجيتى بالمأكولات البحريهالمقادير:
- نصف كيلو جرام مكرونة اسباجيتي مسلوقة. - نصف كوب روبيان مقشر.
- نصف كيلو جرام حبار مقطع حلقات.
- نصف كيلو محار.
- ربع كيلو جرام بندورة شيري .
- ملعقتا زيت زيتون.
- ملعقة كبيرة ثوم مطحون.
- كوب بقدونس مفروم.
الطريقة:
- يسخن الزيت في المقلاة،
يضاف الثوم
ثم الروبيان والحبار والبندورة،
يحرك المزيج لمدة 10 دقائق.
ـ تضاف المكرونة المسلوقة،
وتقلب حتى تتمازج مع الخليط.
- تصب في إناء التقديم،
وتزيّن بالبقدونس،
وتقدّم مع خبز مدهون بالزيت وأعشاب الريحان.
وبالهنااااااااااااااااااااااااااااوالشفااااااااااااااااااااااااا
"اللهم من فتح رسالتى حبب خير خلقك فيه ومن حوض حبيبك المصطفى اسقيه"
| |
|
romance مقطع مبدع
عدد الرسائل : 958 العمر : 37 العمل/الترفيه : كونغوفو السكن : مالكوش فية تاريخ التسجيل : 23/04/2008
| موضوع: رد: اسباجتى بالمأكولات البحريه الثلاثاء مايو 06, 2008 10:52 am | |
| | |
|
لارا زهـــ الشلة ــرة
عدد الرسائل : 569 العمر : 38 العمل/الترفيه : محامية ومستشاره قانونية الجنس : تاريخ التسجيل : 03/05/2008
| موضوع: رد: اسباجتى بالمأكولات البحريه الجمعة مايو 16, 2008 12:31 am | |
| لوكانت بالفراخ تبقى احلى مرسي جدا على الوصف الجميل ده | |
|