شلة المقطعين
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

شلة المقطعين

اهلا وسهلا بكم فى منتديات شلة المقطعين
 
دخولالرئيسيةالبوابةأحدث الصورالتسجيل

 

 بيتزا هت والطريقة سر

اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
habe
دكتورة المقطعين
دكتورة المقطعين
habe


عدد الرسائل : 48
العمر : 32
العمل/الترفيه : طالبة
الجنس : بيتزا هت والطريقة سر Louise10
تاريخ التسجيل : 18/06/2008

بيتزا هت والطريقة سر Empty
مُساهمةموضوع: بيتزا هت والطريقة سر   بيتزا هت والطريقة سر Icon_minitimeالأحد أغسطس 03, 2008 5:14 pm

صلصة الطماطم الحارة

تؤكل مع البيتزا
المقادير:

2 حبة طماطم
2 بصلة كبيرة او وسط
بهارات (ملح\فلفل\شطة\بهارات)
2 معلقة طعام قرفة
كمية مناسبة من مكرونة لسان العصفور محمرة فى زيت وجاهزة
مش عارفة ممكن يكون نفس الاسم دة تعرفوة ولا لا بس هى نوع من المكرونة ال بتكون
صغيرة جدا قد العدس وبعدين لما تتحط فى الشوربة تكبر ودايما تتعمل شوربة يارب تكونوة عرفتوه
خل\زيت زيتون
1 فلفل حامى

الطريقة:

احضرى صينية فرن صغيرة وضعى فيها الطمام والبصلة زى ماهما بس طبعا مقشرة البصل
وبندخلهم الفرن حوالى 10 دقايق لحد ما نحس انهم دبلوة
بعد كدة نخلطهم بالخلاط مع اضافة كل البهارات السابقة معهم وشوية ماء او خل بس نضربهم ضربة واحدة بس مش كتير
علشان ميبقاش عصير
فى النهاية نضيف عليها لسان العصفور

وتقبلوا أرق تحياتى ...



وكل ما هو جديد وحصرى ان شاء اللة
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
زائر
زائر
Anonymous



بيتزا هت والطريقة سر Empty
مُساهمةموضوع: رد: بيتزا هت والطريقة سر   بيتزا هت والطريقة سر Icon_minitimeالأحد أغسطس 03, 2008 5:25 pm

تسلمى يا هبه بس بعد اذنك ده مكانه قسم المؤكولات مش ريشه فنان
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
 
بيتزا هت والطريقة سر
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1
 مواضيع مماثلة
-

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
شلة المقطعين :: |--*¨®¨*--|منتديات الأسرة والمجتمع|--*¨®¨*--| :: اطباق رئيسية ومعجنات وحلويات ومشروبات-
انتقل الى: